Hardlopen op een foto op hout!

Op mijn site Huisvlijt mag ik een Foto Op Hout weggeven. Op de gelijknamige website zie je trouwfoto's en gezinsfoto's. Maar wat te denken van een flitsende actiefoto van jezelf in hardlooptenu?!

Dravend over fietspaden, galopperend over rul zand, strompelend over je oprijlaan?
En dat dan op hout? Ik zie het gewoon al helemaal voor me!

Heb jij zin om iets te winnen, zonder ervoor te hoeven rennen?

Doe dan ook mee aan mijn winactie op Huisvlijt!

Mijn belangrijkste vraag: 'Wat trek je aan op je Foto Op Hout?!'

foto op hout

Similar Posts

One Comment

  1. Gave actie! Heb het ook al op huisvlijt in de comments gezegd: bij bij komt er als ik win een bruiloftsfoto op waarop mijn man en ik aan het hockeyen zijn in jurk en pak. Ik ren graag maar hockey misschien nog wel liever, en daarnaast is onze club de plek waar mijn man en ik elkaar hebben ontmoet. We hebben op onze trouwdag echt super gave foto's op het veld kunnen maken en het zou super zijn om een echte sporty foto op hout te kunnen laten drukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.