Ren mama, ren!WinactieGiveaway: Grijze Ayami tight

Reacties

Giveaway: Grijze Ayami tight — 12 reacties

 1. Oh, deze kans laat ik niet liggen. Net (opnieuw) met start-to-run begonnen en dus nog geen degelijke outfit momenteel. De ideale loopoutfit voor mij zou een broek zijn die de bovenbenen schoon accentueert, tot net onder de knie. En dan een lang topje dat losser zit, zodat de meehobbelende buik niet in 't oog valt. Probleem is wel nog: wat doe je met die kousen? Dat ziet zo stom onder een kniebroek, maar hele korte kousjes kruipen ook weeral verkeerd...

 2. ik ding ook mee. Mijn loopoutfit ... dat hangt ervan af, als het vriest een lange broek, en anders een broek tot net onder de knie en bij goed weer een kort shortje of (mijn nieuwe aanwinst) kort rokje.
  Maar zo'n echte professionele tight dat zou me ook wel staan

 3. In december 50 geworden, en al ben ik al jaren niet meer regelmatig aan het hardlopen, ik begrijp wel dat ik niet nóg 10 jaar moet wachten met mijn conditie op peil brengen (of is het pijl?). In elk geval ga ik er nog niet als de bekende pijl uit de boog vandoor.

  Maar een beetje beter gaat het al. Ik loop met Evy op mijn iPod en dat gaat best lekker. Ik zit op schema, zeg maar 😛
  Reden om maar eens met een wat professionelere outfit aan de gang te gaan. Op je thuisblijfmoederblog las ik van je hardlooprokje, zodoende dat ik nu op deze blog terecht kom.
  Voor de zomer heb ik inmiddels een hardlooprokje besteld, maar deze tight zou daar voor de koudere dagen prima onder passen.

  Wat ik verder draag als ik hardloop?
  Een gewone hardloopbroek, een degelijke beha, goede schoenen (jawel van Asics, al sinds de eerste Asics tiger in 1982 schoen van het jaar werd mijn favoriete merk) en sinds kort ook echte hardloopsokken.

  Nou dat was het. Ik doe dus graag mee voor de Ayami tight. In het grijs, zodat hij ook goed mijn mijn 50-jarige grijze kop past...

  groetjes, Arianne

  P.S.
  Leuke titel trouwens, Ren, Mamma, ren. Rennen voor mijn leven, dat wil ik ook nog wel eens doen, als moeder van vier kinderen, allen met een gebruiksaanwijzing (=eufemisme voor indicatie )

 4. Ik wil toch even reageren hoor . Ik moet altijd zo lachen om jou stukje 🙂 . Ik loop zelf nog niet zo lang en ookm nog niet zo hard en helemaal nog niet zo ver .Maar ik herken mezelf wel altijd in jou hahaha.

  Ik hop dat het plaatsen lukt want heb nog nooit gereageerd op een stukje .

  Groetjes Lynda

 5. In mijn favoriete loopoutfit zie ik er goed uit :-). Hij doet mijn achterwerk strakker lijken dan hij is en alles blijft netjes op z'n plek (geen pijpen die opkruipen of shirts die halverwege je buik gaan zitten).

  Wat de kleuren betreft: geen lelijke strepen of kleurvlakken.

  Al met al: de outfit moet functioneel zijn, stoer en toch ook vrouwelijk.

 6. ik loop zelf nog totaal voor joker met mijn huidige outfit, maar dan denk ik maar: toch een joker die er helemaal voor gaat.
  Misschien dat ik bij de zomersolden wel eens wat degelijks ga kopen.
  Momenteel heb ik enkel degelijke sportschoenen, degelijke sportkousen (ook niet onbelangrijk) en een goede sportbh... de rest is nu nog even bijzaak. Confortabel is het wel.

  Mijn favoriete outfit moet ik nu dus nog ontdekken in de komende maanden.

 7. een hardloophemdje dat wel lang genoeg is zou een zegen zijn 🙂 gewoon simpel, wart of wit met veel van die lichtgevende strepen erop. en dat dan op een legging. lijkt me super: rennen zonder mijn shirt omlaag te sjorren of mijn broek af en toe op te hijsen 😉

 8. Als ik hem MOET dragen, wil ik hem eigenlijk niet winnen... Moet de eerste (lange) tightdra(a)g(st)er nog tegenkomen die er niet beter uit zou zien met een kort broekje of een wijder exemplaar. Dus in het kader van de actie "ban de tight uit het straatbeeld" waag ik mijn kans, kwestie van toch deze tight tot het achterste van de lade te veroordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder