Bondibands: Giveaway!

'No slip, no drip', dat is het motto van de makers van de zogenaamde Bondi Bands. Bondi Bands zijn gemaakt van elastisch materiaal dat 'ademt', en iedereen past.

Ze zijn bijvoorbeeld ideaal om je haar uit je gezicht te houden tijdens het hardlopen. Else en Jenne, van hiphardlopen.nl verkopen ze in hun webshop, en ik mag er één weggeven aan jullie!

Wat moet je doen?

 1. Zet 'Ren mama, ren' op je link/bloglijst
 2. Volg 'Ren mama, ren' op Twitter
 3. Volg 'Ren mama, ren' met de knop 'Volgen' van Google Friend Connect

Je kunt één ding uit deze lijst doen, twee of alledrie! Hoe meer je doet, hoe groter je kans een Bondi Band te winnen.

Laat een comment achter waarin je schrijft welke actie(s) je hebt ondernomen. Als je slim bent doe je ze alledrie, en laat je dus drie comments achter. Zo vergroot je je winkans.

Uit alle comments wordt 31 juli aanstaande de gelukkige winnares gekozen, en bekend gemaakt op dit blog!

Similar Posts

18 Comments

 1. Nu volg ik je ook op twitter! Andere twee deed ik al ;-)! Ik wil dus heel graag meedoen!
  Lijkt mij heel leuk zo een ding, vooral omdat ik een bob heb en is het dus met mijn haar echt nodig!
  Gr,
  Julia

 2. Ik wilde je ook gaan volgen op twitter, (om mijn winkans te vergroten) maar blijkbaar volg ik je al! Ik doe niet zo veel met twitter, zo blijkt alweer!

 3. He, mijn commentaar is weg? Da's gek? Ik vroeg me af hoe het werkt als ik je hier al volg en al op mijn leeslijst heb staan en ik niet twitter? Wat doen we dan in zo'n geval? Wel of geen kans? Ach, ik blijf je blog toch wel bekijken, dus het maakt ook niet zo heel veel uit...

 4. Debora, welk comment is dat? Heb je dat wel op dit blog achtergelaten? Ik heb namelijk niets verwijderd.

  Je kunt gewoon een comment achterlaten voor elke 'actie' die je al gedaan had, dus 1 voor de leeslijst, 1 voor het volgen! Dat betekent twee kansen! Uit het totaal alle comments wordt de winnares getrokken.

 5. Doen we er gewoon nog één bij. Het kan maar zo zijn dat ik met mijn huidige warhoofd wel een commentje had geschreven, maar niet de letterverificatie had gedaan. Ben benieuwd!

 6. Ik volg je op twitter en op facebook ben ik fan van je en ik heb aandelen gekocht van je boek 🙂
  hopelijk is dat ook genoeg om kans te maken 🙂

  Ik kijk regelmatig op je blog, al was het maar om over dipjes heen te komen als ik per ongeluk niet zo zin heb me om te kleden 😉
  groetjes Astrid

 7. Uhm. Twitter heb ik niet, maar heb je wel in mijn bloglijst gezet én ben volger! Jeeh! (Helpt het als ik zeg dat ik ook twéé aandelen in je nooit-te-komen-boek heb gekocht?)

  Ik loop alleen niet. Nou ja, ik loop wel, maar niet hard. Maar: ik ben het wel van plan! Al een half jaar. Het schijnt verslavend te werken. Alleen is hier geen pannenkoekenhuis in de buurt. de dichtstbijzijnde Hema met koffie-mogelijkheid is 8 km verderop. Lijkt me ietsje te ambitieus, om te beginnen toch? Heb je nog een goed alternatief? Ik moet wel een doel hebben, natuurlijk. Anders komt het er niet van. Hoewel. Met zo'n Bondiband in de auto zitten, geeft natuurlijk niet het gewenste effect. (Weinig drip, vooral) Sterker: Ik denk dat ik nóóit aan het lopen zal komen, zonder zo'n hip geval! Of overdrijf ik nu?

 8. Ik loop nu een half jaar hard en deze bondiband lijkt me reuze handig, mijn haar blijft nooit in het staartje zitten die ik maak. Weet alleen niet goed hoe ik je als blog moet instellen (ben niet zo handig in dat soort dingen). Op Facebook heb ik je geliked!

  1. Hoi Chantal, deze giveaway is helaas verlopen. Bij de datum zie je dat hij werd gehouden in 2011.

   Maar leuk dat je me geliked hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.