Hardlopen en humor: 7 keer hardop lachen

Hardlopen en humor

Hardlopen en humor zijn een gouden combinatie.

Hardlopen is makkelijker en leuker met wat humor!

De Speld is een satirische nieuws website. De nieuwsberichten ogen serieus, maar blijken als je ze leest absurd en daardoor bijzonder grappig. Ook over hardlopen heeft De Speld een aantal 'serieuze' artikelen geschreven die ik hieronder graag met jullie deel!

Hardlopen humor: 6 grappige artikelen over hardlopen in De Speld

1. Vrouw neemt 21 handige gadgets mee bij het hardlopen

We weten het denk ik allemaal wel: hardlopen is een voordelige en budgetvriendelijke sport, maar je kunt het best duur maken! Bijvoorbeeld in de vorm van handige hardloopgadgets. In de zomer zijn dat er bij mijn maar twee: mijn Fitbit en mijn smartphone, maar in de donkere wintermaanden draag ik ook maar liefst 3 vormen van verlichting.

Het artikel lees je hier!

2. Man verhoogt kans op sporten door de hele dag een joggingbroek te dragen

Wat de berichten van De Speld zo leuk maakt is dat er een kern van waarheid in zit. Zo trek ik als ik 's ochtends beneden kom als eerste mijn hardlooptights en hardloopschoenen aan, onder mijn nachtpon. Daarna ga ik pas ontbijten. Op die manier vergroot ik inderdaad de kans dat ik daarna ga hardlopen.

Het artikel lees je hier.

3. Vrouw doet aan intervaltraining: als een voorbijganger haar kan zien moet ze weer rennen

Wie heeft zich hier wel eens schuldig aan gemaakt? Ik in ieder geval wel. Zeker als ik een bekende voorbij zie komen, zet ik het snel weer op een draf!

Het artikel lees je hier.

4. Lichaam verbrandt geen calorieën omdat man vergeten was Strava aan te zetten

Welke hardloper kent dit niet! Dat gevoel alsof het niet telt als je vergeten bent je sporthorloge/Fitbit of Strava te activeren aan het begin van je looptraining. Ik schreef er ooit over als over het filosofische vraagstuk: 'Als een boom omvalt in het bos, en er is niemand om dat te horen, is de boom dan omgevallen?' Toegepast op hardlopen: 'Als je gaat hardlopen, maar het wordt niet geregistreerd, heb je dan wel gelopen?'

Lees het het artikel hier.

5. Waar denken mensen aan bij het hardlopen?

Twaalf gedachten die hardlopers zouden hebben volgens De Speld! Mijn favoriet is: 'Ben ik al uit het zicht van de beveiliger van de Decathlon?'

Lees het artikel hier.

6. Lisa heeft zin om 5 km te rennen en 5 euro aan het Rode Kruis de doneren maar is niet getagd

Je hardlooprondjes en prestaties delen, en lopen voor goede doelen is populair. De Speld drijft er de spot mee met dit artikel.

Lees het artikel hier.

7. Intervaltraining Manon: 200 meter rennen, 3 maanden rust.

Nog een bijzondere vorm van intervaltraining ; ) Ik moest erg lachen om deze uitspraak van Manon: 'Overmorgen komt wel weer een moeilijk moment, want dan staat de volgende 200 meter op de planning. En ik weet niet of ik dan al genoeg gerecupereerd ben. Maar goed: dat is interval.'

Lees het artikel hier.

Hardlopen en humor tot slot

Ik vond bovenstaande artikelen stuk voor stuk erg grappig en bovendien herkenbaar. Van het aantrekken van bepaalde kleding om de kans op hardlopen te vergroten, tot gadgets en het gevoel dat je niet gelopen hebt als het niet is geregistreerd.

Welke van deze zeven artikelen van De Speld is jouw favoriet?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.