|

Hardlooprokjesdag!

Nu ik vijf dagen per week ren naar school, vind ik dat ik mijn lichaam in het weekend de kans moet geven om te herstellen en bij te komen. Zeker omdat ik door de week ook nog flinke stukken fiets, om benzinekosten uit te sparen.

Maar hoewel ik gisteren zou uitrusten, ben ik toch gaan lopen, want het was zulk mooi weer dat ik kon hardlopen in mijn hardlooprokje! En de kans om met blote benen te lopen, laat ik natuurlijk niet lopen! Het was heerlijk om de wind op mijn blote benen te voelen.

Vorig jaar kon ik op 2 april pas voor het eerst met een hardlooprokje lopen, maar nu dus al op 17 maart! Mijn persoonlijke temperatuur voor hardlooprokjes, oftewel blote benen, ligt rond de 11 graden. Dat vind ik voldoende voor blote benen.

Wanneer verruil jij je tights/hardloopbroeken voor korte broeken of hardlooprokjes?

Similar Posts

10 Comments

    1. Een goede vraag! Ik ben zelf 42, en zou de lengte van een hardlooprokje in mijn dagelijks leven niet dragen: dat vind ik niet meer kunnen.

      Maar als functionele sportdracht kan het wel vind ik. Bovendien: zo'n rokje is veel charmanter dan zo'n lelijke korte tight!

  1. Leuk zo'n rokje! Ik heb ze hier (Nieuw Vennep) nog niet voorbij zien komen. Zal ik er binnenkort dan maar eens één kopen en de eerste zijn?

  2. Dat zou ik zeker doen Paula! Ze hebben ze nu ook bij de Bristol voor rond de 14 euro geloof ik, als je er niet teveel geld aan kwijt wilt. Een wat duurder rokje is van Asics, dat is 1 van mijn favoriete.

  3. Ik heb vorige week zondag in mijn rokje gelopen. Het was toen 12 graden in de middag. Afgelopen zondag ging ik vroeg lopen dus was het geen korte rokjes weer. Maar ik loop dan in mijn rokje met lange tight. Want bij mij is het altijd rokjesweer, ik heb meerdere varianten, met lange tight, met capri en een korte short eronder. Dus altijd een geschikte te vinden.

  4. Ik heb vorige week zondag in mijn rokje gelopen. Het was toen 12 graden in de middag. Afgelopen zondag ging ik vroeg lopen dus was het geen korte rokjes weer. Maar ik loop dan in mijn rokje met lange tight. Want bij mij is het altijd rokjesweer, ik heb meerdere varianten, met lange tight, met capri en een korte short eronder. Dus altijd een geschikte te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.