Je mag hier 60!

Op tweede Pinksterdag liepen we de jaarlijkse Kunstwandelroute in het plaatsje Hummelo. Dat is een wandeling van zo'n 5 kilometer, over pittoreske zandpaden en romantische bospaadjes, die is opgeluisterd met allerlei kunstwerken.

Toen we op het zandpad liepen, zag mijn jongste zoontje Piet (7) een verkeersbord met de aanduiding 60.
'Oh, je mag hier zestig!' juichte hij, en zette het keihard op een lopen. Volgens mij heeft hij de zestig km per uur wel gehaald.

Als loper kan ik daar nog een voorbeeld aan nemen. Je moet gewoon moed hebben, en vertrouwen in jezelf. Tot dusver reikte mijn ambitie niet verder dan 5 km per uur, maar nu ga ik natuurlijk ook voor die 60!

Wat zijn jouw ambities op hardloopgebied?

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.