Hema sportlegging review

Omdat het kerstvakantie was, lunchte ik met mijn jongste zoon bij Bakker Bart. Daarna wandelden we even door de stad. Ik wil dan altijd wel graag even de Hema in. En daar kwam ik een hele leuke groene Hema sportlegging tegen!

Hij was nog afgeprijsd ook, en ik liet me verleiden om hem te kopen.

Hieronder mijn ervaringen met deze Hema sportlegging

Hema sportlegging

Deze Hema sportlegging wordt op de Hema website omschreven als legergroen. Dat verrast me, want bij legergroen denk ik aan veel donkerder groen. De sportlegging van de Hema is echt felgroen. Dat was ook de reden dat ik ervoor viel.

Deze Hema hardlooptights sluiten hoog op het lichaam. Er zit een brede tailleband aan met een binnenzakje én een koordje. Dat koordje was voor mij ook een enorm pluspunt. De Hema sportbroek is gemaakt van microvezels die vocht en zweet afvoeren. En er zitten ook nog eens reflecterende accenten op!

hema sportlegging

Om de tailleband zit ook nog een klein zakje verwerkt:

hema sport tights

Hierin past geen smartphone, maar misschien wel een huissleutel.

Kortom, op papier is de Hema sportlegging geweldig.

Hoe zit het met de praktijk?

Hema sportlegging review

Zoals zo vaak in het leven blijkt de praktijk moeilijker dan de theorie. De hardlooptights zijn gemaakt van fijne soepele stof dus dat is heerlijk. Maar deze hardloopbroek is zeker niet naadloos. Daardoor kon het gebeuren dat de naad zowel aan de voor-als achterkant van de hardloopbroek scheef zat. Dus dan kom je aan het frunniken om de boel op de juiste plek te trekken. En dat vind ik bij hardloopkleding niet handig.

Behalve de opvallende naad, liet de Hema sportlegging meer van mijn edele delen zien dan me lief was. Ook zag je aan de achterkant mijn ondergoed erdoorheen.

En tot slot was hij ondanks maat S terwijl ik normaliter maat M of 40 heb, te wijd. Hij sloot niet mooi strak om mijn lichaam.

Mijn conclusie over de Hema sportlegging in legergroen

De stof is heerlijk soepel, de kleur is geweldig, maar het model viel mij tegen. Ik denk dat een maat XS beter had gezeten, maar die maat is er niet. Maar zelfs dan nog 'tekent' de broek wat mij betreft teveel.

hema sportlegging

Mijn conclusie is daarom helaas dat ik deze Hema sportlegging niet aanraadt. En dat is vooral vanwege de camel toe die je erin krijgt en omdat hij groot valt. Zoals je op bovenstaande foto goed kunt zien lubbert hij echt.

Tenzij je een perfect lichaam hebt, zoals het model op de foto's van de Hema.

hema sportbroek

Leermoment

geen hardlooptights kopen met duidelijk zichtbare naden rondom billen of kruis.

Deze Hema hardlooptights kopen?

Wil ze toch kopen? Dat kan zowel online als in een Hema filiaal.

Deze Hema sportlegging is afgeprijsd van 29 naar 20 euro.

Leestip

Hema sportbh

Welke hardlooptights kun jij aanbevelen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.