Hardlooptrui/vest van de Lidl

Vandaag droeg ik voor het eerst mijn hardlooptrui/vest van de Lidl. Tot nu toe was het er steeds te warm voor. Maar nu kan het wel!

Hier onder mijn ervaringen met deze hardlooptrui, die je ook als vest kunt gebruiken vanwege de rits aan de voorkant.

Lidl hardlooptrui/vest: beschrijving

Deze trui/vest van de Lidl is mintgroen gekleurd. Je kunt hem aantrekken als een trui, maar het is tegelijkertijd ook een vest. De trui heeft een capuchon. En wat ik erg leuk vind, van die mouwen met gaten voor je duimen.

Hier onder zie je hem in beeld.

lidl hardloopkleding

hardloopkleding lidl

hardloopshirt lidl

De Lidl hardlooptrui in de praktijk

Eén van de belangrijkste dingen van eigenlijk alle hardloopkleding vind ik dat het niet moet opkruipen of afzakken. Aangezien deze Lidl hardlooptrui het lichaam volgt, en aansluit, was ik benieuwd of hij niet omhoog zou gaan kruipen tijdens het hardlopen. Maar gelukkig! Deze Lidl hardlooptrui bleef keurig zitten.

Onderweg had ik veel profijt van de hoge sluiting aan de voorkant, want er stond een vals oostenwindje. De capuchon vond ik ook erg geslaagd. Ik droeg hem niet op mijn hoofd, maar desondanks slingerde en danste hij niet op mijn rug rond.

Het enige wat ik halverwege mijn rondje miste was dat de rits twee kanten uit ging. De rits van dit Lidl hardloopvest gaat maar 1 kant op. Je kunt het dus niet aan de onderkant losritsen, en aan de bovenkant dichthouden.

Lidl hardloopvest kruipt wél op als je gaat hoelahoepen

Na mijn dagelijkse hardlooprondje ga ik altijd tien minuten hoelahoepen, om van het gezeur van het belang van crosstraining af te zijn. Helaas bleek de Lidl hardlooptrui daar niet tegen bestand. Voor ik het wist stond ik met blote buik te hoelahoepen.

Maar goed, dat is dit vest te vergeven. Het valt tenslotte onder de noemer van hardloopkleding, en niet hoelahoep kleding.

N.B. Wat ik wél erg vond, was dat ik het vest bij thuiskomst niet kon uitdoen via de rits. Ik had het aangetrokken als trui, en dit was dus de eerste keer dat ik gebruik maakte van de rits. De rits ging stroef, en bleef steeds hangen. Uiteindelijk heb ik de trui alsnog over mijn hoofd moeten uittrekken. En dat na slechts 1 keer gebruiken. Dit is dus duidelijk een verbeterpunt.

Mijn conclusie over dit Lidl hardloopvest/trui

Deze hardlooptrui van de Lidl ziet er leuk uit, en kleedt slank af. Hij blijft uitstekend zitten tijdens het hardlopen en kruipt niet op. Leuke bonus zijn de duimgaten in de mouwen! De trui heeft helaas geen zakjes.

Verbeterpunten zijn:

  • De rits: het zou fijn zijn als die twee kanten uit kon.
  • De rits wil na 1 keer dragen al niet open.
  • Het zou fijn zijn als er iets van een zakje in deze hardlooptrui zat.

Praktische informatie over hardloopkleding van de Lidl

Op dit moment heeft de Lidl ook weer hardloopkleding in het assortiment. Een trui of vest kost rond de 17 euro. Voor hardlooptights ben je hetzelfde bedrag kwijt.

Recent probeerde ik een Lidl hardloopbroek!

Hoe zijn jouw ervaringen met Lidl hardloopkleding?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.