2 x Bonprix sportbh review

bonprix sportbh

Hierboven zie je mij in mijn wit met roze nieuwe Bonprix sportbh.

Want helaas konden mijn Hema sportbh's echt niet meer....

Het is inmiddels denk ik wel zo'n 7 jaar geleden dat ik mijn twee Hema sportbh's kocht.

Ik heb een zwarte en een blauwe.

En ik vind ze nog steeds een geweldige aankoop.

Wat ik zo goed vond aan mijn Hema sportbh's

Dit is wat ik zo goed vind aan mijn Hema sportbh's

  • Ze ondersteunen heel goed.
  • Ze hebben een beugel.
  • Ze hebben een eenvoudig bh-model. Dat vind ik fijn, want ik houd niet van sportbh's die heel veel bedekken en bijna een soort topje zijn. Dan krijg ik het namelijk altijd zo heet.
  • Omdat ze een eenvoudig bh-model hebben, kan ik ze makkelijk aan en uit doen. Geen gedoe met een zweterige sportbh over je hoofd proberen uit te trekken.
  • Ze kostten geloof ik zo'n 26 euro. Dat is een prettige prijs.

Maar helaas beginnen mijn Hema sportbh's mankementen te vertonen. De beugel schuift er aan de bovenkant steeds uit, en aan de achterkant zijn de haakjes helemaal krom getrokken.

Daardoor ging ik noodgedwongen op zoek naar nieuwe sportbh's.

Omdat ik er niet teveel geld aan wil uitgeven, kwam ik bij Bonprix terecht.

N.B. Ik heb eerst trouwens weer bij de Hema gekeken voor sportbh's. Maar daar hadden ze geen fijne sportbh's vond ik. Alleen maar van die hele grote, allesbedekkende modellen.

Bonprix sportbh voor 19,99

Bij Bonprix geven ze met 'levels' aan hoeveel ondersteuning een sportbh biedt. Ik kwam terecht bij een sportbh van het merk Nice Size die wordt omschreven als 'stevig'. Hij is gemaakt van de functionele polyamidevezel 'coolplus'.

Hij is geschikt voor level 3 sporten.

De sluiting op de rug heeft 3 haakjes en is dus aangenaam breed. Ik kocht er twee: eentje de kleuren grijs-zwart en eentje in de kleuren wit-roze.  De grijze sportbh is geschikt voor level 3 sporten en de wit-met roze sportbh voor level 2 sporten.

Hoe bevalt de Bonprix sportbh?

Inmiddels draag ik deze sportbh's dagelijks. Enigszins noodgedwongen omdat mijn oude Hema sportbh's echt 'niet meer kunnen' helaas. Op zich zitten ze uitstekend, maar ergens heb ik het gevoel dat de Bonprix bh's minder steun bieden dan de Hema' sportbh's. En dat gevoel heb ik vooral bij de cups. De cups van mijn Hema sportbh's waren een beetje gevoerd en met vulling of zo. Dat hebben de Bonprix sportbh's niet.

Niettemin voldoen ze wel.

En met een prijs van 19,95 vind ik de prijs-kwaliteit verhouding goed.

Mijn conclusie over de Bonprix sportbh

Achteraf gezien had ik wel liever twee keer de grijs-met zwart sportbh van Bonprix gekocht omdat die geschikt is voor level 3 sporten. De wit met roze is geschikt voor level 2 sport, en dat verklaart denk ik waarom ik het gevoel heb dat hij toch wat minder goed steunt dan mijn Hema sportbh's.

N.B. Ik heb een vrij bescheiden cup B. Ik realiseer me dat dit de keuze voor een budgetvriendelijke sportbh makkelijker maakt. Er is simpelweg minder te ondersteunen....

Bonprix sportbh kopen?

Je kunt op de website bonprix eenvoudig een Bonprix sportbh kopen. Zoals ik al zei geven de 'levels' aan voor welke sport ze geschikt zijn. Voor hardlopen heb je minimaal level 3 nodig.

Wat is jouw favoriete merk sportbh?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.