Review: AYAMi Arm Warmers, 24,95. Een echte aanrader!

Op deze kille Hemelvaartsochtend, zocht ik naar een geschikte outfit om in te gaan hardlopen. Ik had me net in een shirt met korte mouwen, en mijn Lidl loopjack gehesen, toen ik me de AYAMi Arm Warmers herinnerde, die ik nog steeds moest testen.

Een beetje wantrouwig trok ik ze aan: beenwarmers ken ik wel, maar Arm Warmers?! Maar eenmaal buiten bleken ze tot mijn verrassing buitengewoon handig. Ze bedekten keurig mijn blote armen, en toen ik het warm kreeg, schoof ik ze gewoon omlaag.

De Arm Warmers trok ik met de grootste scepsis aan, maar zijn wat mij betreft een echte aanrader. Ideaal als je genoeg hebt van de winterse truien met lange mouwen, maar blote armen nog te koud vindt. Op de Asics website staat dat ze in de zomer beschermen tegen de zon, wat ik graag geloof, maar voor mij zijn ze dan denk ik te warm. Ze lijken mij vooral handig in de herfst en lente.

De Arm Warmers zien ze er heel erg leuk uit, met een vrouwelijk randje op de armen, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Van alle AYAMI kledingstukken die ik heb mogen testen ben ik over de arm warmers het meest enthousiast. Ik vind ze een echte aanrader, en zal ze zeker vaker gaan dragen.

Bestel ze hier!

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.