Rennen in een sprookjesachtig gebied

Gastpost

Nederland kent vele gebieden waar je heerlijk kunt lopen. Maar als je zowel de kinderen als jezelf wilt verwennen met een heerlijk weekend weg, ontdek je de prachtige gebieden rondom Kaatsheuvel. Door een arrangement te boeken met Efteling korting, bespaar je ook nog eens vele euro's op je verblijf en de entree voor het park.

Efteling Bosrijk

Vlakbij het populaire pretpark in Brabant vind je bungalowpark Efteling Bosrijk. Het vakantiepark heeft een waanzinnige ligging, midden in het bos. Alle arrangementen die je boekt bij dit vakantiepark zijn inclusief toegang tot het Efteling park. Vanuit Bosrijk gaan er pendelbusjes richting het attractiepark. Uiteraard neem jij met je gezin de wandelroute die dwars door het bos loopt. Boek vandaag nog een vakantiehuisje in Bosrijk met Efteling korting.

Hardlopen door het Loonsche Land

Natuurmonumenten, de Brabantse Milieu Federatie en de Efteling werken nauw samen aan het onderhoud van het natuurgebied het Loonsche Land. Het is een gevarieerd landschap dat zich kenmerkt door bos, boomteeltgebied en maisakkers. Het is een fijn gebied om een route uit te stippelen om een flink eind te lopen. Het gebied wordt alleen maar mooier. De drie partijen willen het landschap weer inrichten zoals het was omstreeks 1850. Heidevelden worden teruggebracht, bospercelen uitgedund en poelen uitgediept. Hierdoor zal de natuur de overhand nemen en het gebied het sprookjesachtige uiterlijk geven waar alle natuurliefhebbers van dromen.

Nationaal Park De Drunense Duinen

Tussen Waalwijk en Kaatsheuvel liggen De Drunense Duinen, een prachtig park waar de hardloopliefhebber mooie routes aflegt. Het terrein bestaat voornamelijk uit zand, wat de work-out nog intensiever maakt. Mocht je deze uitdaging liever op de fiets uitvoeren, huur dan een mountainbike. Er is een speciale mountainbikeroute uitgezet zodat je het hele gebied goed leert kennen. Zelfs paardrijden is hier mogelijk. Alles voor een actief en sportief weekendje tref je in dit nationale park.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.