rennen met evy

Wil je Rennen met Evy, en ben je op zoek naar de podcasts/mp3’s? Klik dan hier.

Wil je weten hoe Rennen met Evy werkt, en wat je kunt verwachten? Die informatie vind je in onze posts Hardlopen met Evy en  Start to run!

Zoek je de Nederlandse versie van Rennen met Evy: Running Coach?

Zoek je de Nederlandse versie van Rennen met Evy, Running Coach genaamd, met Renate Wennemars? Die vind je hier.

Leuke weetjes over Rennen met Evy

  • Downloads van de Start To Run podcast in België: 108.876
  • Downloads van de Start To Run podcast in Nederland: 312.765. In Nederland is Rennen met Evy dus populairder dan in België!
  • Nederlanders lopen gemiddeld 4,12 kilometer per sessie van Rennen met Evy. Belgen lopen gemiddeld 3,9 km per sessie.
  • Maar in België lopen ze sneller! 8,16 km per uur. Nederlanders lopen gemiddeld 7,77 km per uur als ze rennen met Evy.
  • In totaal lopen Nederlanders veel meer kilometers met Evy dan Belgen. 1.991.509 kilometer om precies te zijn. Voor de Belgen is dit 762.512
  • Vrouwen gebruiken de Start To Run podcast meer dan mannen. 76% van de vrouwen gebruikt de podcast, en maar 24% van de mannen.
  • Evy’s podcast wordt bijna 5 keer zo vaak gedownload als de podcast van Renate Wennemars. De podcast van Renate Wennemars heet Running Coach en is een initiatief van de Nederlandse Athletiekunie. Evy wilde best met hen samenwerken. Maar dat wilde de Nederlandse Athletiekunie niet.

Voorbeeld van Evy’s peptalks!

Komaan, nu niet opgeven, je bent er bijna, ik zie de eindmeet al. Nog heel even, het gaat supergoed! Nog eventjes en je mag fier zijn op jezelf, ik ben het in ieder geval! Hou vol, nog een laatste krachtsinspanning en je bent er! Yes! Proficat! Je bent een held!

Handige links