Hardloopmuziek: mijn favorieten

hardloopmuziekMuziek helpt me enorm bij het hardlopen. Het motiveert me. En het stimuleert me. Soms wil ik eigenlijk een stukje wandelen. Maar als ik dan bijvoorbeeld Is this the way to Amarillo hoor, begin ik automatisch harder te lopen!

‘Let the music move you!’ denk ik dan.

En het werkt echt. Muziek brengt je lichaam in beweging.

Hier onder vind je 5 liedjes waarnaar ik graag luister tijdens het hardlopen.

Is this the way to Amarillo? (Tony Christie)

Blijf hier maar eens bij stilstaan! En ik ben dol op de vraag: ‘Is this the way to Amarillo?’ Ik vraag me dat dan ook af. Vooral omdat ik voortdurend verdwaal.

You sexy thing, you! (Hot Chocolate)

Als ik dit lied hoor, dan verbetert automatische mijn houding. Mijn schouders rechten zich, en ik loop soepeler. En dan stel ik me voor dat ze het tegen mij hebben!

I was born to run, Emmylou Harris

Als ik dit liedje hoor voel ik me altijd een beetje een nepper. Want ik ben nogal langzaam. En dat stel ik me niet voor bij iemand die geboren is om te rennen. Maar als ik het hoor, dan loop ik onwillekeurig sneller.

Sometimes the answer is no, Brad Paisley

Dit liedje doet niets voor mijn snelheid. Maar ik vind het verhaaltje zo mooi.

Love done gone, Billy Currington

Ook bij dit liedje vind ik het verhaal mooi.

One Response to Hardloopmuziek: mijn favorieten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.