Geld verdienen met hardlopen met de a.s.r. Vitality app: update

Posted May 20, 2020 by Nicole in Hardloop perikelen / 0 Comments

vitality app

Op 24 februari begon ik met de a.s.r. Vitality app. Deze app kun je koppelen aan een sporthorloge of activity tracker. Vervolgens krijg je punten voor de hoeveelheid beweging die je doet op een dag, en die punten leveren vervolgens geld op.

Inmiddels gebruik ik de app bijna 11 weken, en het leek me goed om even een update te doen. (Zie ook mijn update na 31 dagen de Vitality app.)

Maar eerst voor de mensen die niet weten wat de Vitality app inhoudt, dit korte introductie filmpje.

Zo werkt a.s.r. Vitality

Geld verdienen met de a.s.r. Vitality app: het resultaat na 11 weken

Eén van mijn belangrijkste observaties van de a.s.r. Vitality app is dat het aantal punten dat ik per week moet verdienen om mijn weekdoel te halen steeds hoger wordt. Zo moet ik deze week, week 10, 800 punten halen om het weekdoel te halen. En dat weekdoel wil je halen, wat dat is het toegangskaartje tot geld.

Een andere ontdekking is dat de rewards beperkt houdbaar zijn. Zo vervalt de reward die ik kreeg op 15 mei op 29 mei. Ik vind dat wel vervelend. Want het betekent dat ik niet meer voldoende rewards/vergoeden zal hebben om nog een keer cadeaukaart van bol.com t.w.v. 20,- te bestellen.

In ruim 10 weken 36 euro verdiend met hardlopen

De a.s.r. Vitality app heeft me in ruim 10 weken 50,- opgeleverd. Daar gaan de maandelijkse kosten voor het gebruik van de app ad 3,50 vanaf oftewel 14 euro af.

In totaal heb ik dus 36 euro verdiend met hardlopen.

  • 17 maart met 2 rewards/tegoeden kon ik een bol.com cadeaukaart kopen t.w.v. 10,-
  • 26 maart kocht ik opnieuw een bol.com cadeaukaart t.w.v. 10 van 2 rewards/tegoeden.
  • 22 april kocht ik een bol.com cadeaukaart t.w.v. 20,- van 4 tegoeden/rewards.
  • 5 mei kocht ik een GiftForYou Huis en Tuin Cadeau e-card t.w.v. 10,- van 2 rewards/tegoeden. Ik wilde eigenlijk weer een bol.com cadeaukaart, maar die stond er niet bij.

Vraag aan a.s.r.: hoe zit dat?

Ik legde a.s.r. de volgende vraag voor via whatsapp.

‘Ik gebruik de vitality app nu ruim 10 weken. Het valt me op dat ik steeds meer punten nodig heb om mijn weekdoel te halen. Daarnaast is een tegoed maar 2 weken geldig. Dat betekent dat ik nooit meer genoeg rewards/punten kan halen voor een bol.com cadeaukaart t.w.v. 20,-. Per week kan ik namelijk maar 1 reward verdienen. Ik heb dus 4 weken nodig om een cadeaukaart van bol.com te kunnen kopen, maar een reward is maar 2 weken geldig. Of zie ik dit verkeerd? Ik zou hier graag uitleg over krijgen, want ik vind het wel erg jammer.’

Wat betreft de rewards, je hebt inderdaad twee weken om een reward te kiezen. Daarna heb je echter per reward langer de tijd om deze in te wisselen. Bij Etos heb je 8 weken de tijd om de reward in te wisselen, bij de webshop is dit ook 8 weken en bij Intersport is dit 2 jaar. Je hebt dus 8 weken de tijd om een bol.com-bon bij elkaar te sparen. Hopelijk ben je hiermee geholpen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Het blijkt dat je wel degelijk genoeg punten kunt verzamelen voor duurdere cadeau’s.

  1. Open de a.s.r. Vitality app.
  2. Kies bij rewards voor ‘Kies je cadeau’, daarmee verhoog je je tegoed in de a.s.r. Vitality Webshop.
  3. Besteed het meteen in de webshop in de app of spaar door voor duurdere cadeaus.

Een spaartegoed in de a.s.r. Vitality webshop is 8 weken geldig. Wissel je tegoed op tijd in voor een leuke beloning.

Reward ≠ spaartegoed

Het blijkt dat ik rewards en spaartegoed door elkaar haalde. Een reward krijg je als je je weekdoel haalt. Die reward is maar heel beperkt geldig: 14 dagen. Daarom is het zaak om de reward op tijd om te zetten in een ‘spaartegoed’.

Deze uitleg kreeg ik van a.s.r. Vitality:

‘Je hebt inderdaad twee weken om een reward te kiezen. Daarna heb je echter per reward langer de tijd om deze in te wisselen. Bij Etos heb je 8 weken de tijd om de reward in te wisselen, bij de webshop is dit ook 8 weken en bij Intersport is dit 2 jaar. Je hebt dus 8 weken de tijd om een bol.com-bon bij elkaar te sparen.’

Zo’n spaartegoed gaat 8 weken mee.

Dat maakt het voor mij dus toch mogelijk om te sparen voor een cadeaukaart t.w.v. 20 euro bij bol.com.

Mijn conclusie over A.S.R Vitality na ruim 10 weken

Na ruim 10 weken ben ik tevreden over deze app. Dagelijks hardlopen deed ik toch al, en nu levert dat een extra zakcentje op. Bij ons thuis zijn financiële extra’tjes van harte welkom.

Wel belangrijk om te zeggen dat je de A.S.R. Vitality app blijkbaar alleen kunt gebruiken als je een verzekering hebt bij De Amersfoortse of Ditzo. (Ik zat toevallig al bij
Ditzo)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.