Alleen of met anderen

Zowel het moederschap als hardlopen kun je in je eentje èn in gezelschap beoefenen.

Wat betreft het moederschap zoek ik graag collega's op. Om ervaringen uit te wisselen en om te horen dat ik niet gek ben als ik het gevoel krijg dat ik gek word.

Hardlopen daarentegen doe ik het liefst alleen. Hardlopen is bij uitstek een manier om mezelf te hervinden en tegen te komen. Toegegeven, vaak blijk ik spuugvervelend te zijn en zou ik het liefst heel hard bij mezelf weg lopen, maar dat is alleen maar goed voor mijn tempo.

En als moeder is het belangrijk jezelf zo nu en dan op te zoeken. Want je Zelf is een collega die je uiteindelijk altijd in haalt.

Hoe hard je ook loopt.

Similar Posts

2 Comments

 1. hallo Nicole,

  bij toeval heb je je blog ontdekt. Altijd leuk om andere hardloopblogs te lezen. Veel succes en ik kom zeker nog vaker op je blog langs

  sportieve groet
  RR

 2. Nou het begin is er. Pffft...
  Ik heb na veel zoeken nog ergens op internet Start to Run kunnen downloaden voor 12,50. Het is nergens meer gratis te vinden, dus dan maar zo. Ik zeg maar: een boek is duurder en daar kan ik onder het hardlopen weer niet in lezen. ;o)
  Zusdus neemt ze ook over van me, dus dat scheelt weer. En dan gaat het dus echt beginnen, ik ga weer hardlopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.