Frunnik en Ren

Vandaag had ik een afschuwelijke Frunnik Loop.

Mijn haar weigerde in mijn staart te blijven, en vloog pesterig in mijn ogen. Mijn hardlooptight kroop naar plekken, waar alleen mijn gynaecoloog eerder is geweest, en mijn oordopjes vielen voortdurend uit.

Frunniken en lopen is afschuwelijk!

Frunniken en lopen vind ik echt afschuwelijk. Ik kon me niet concentreren op mijn omgeving, niet op Brad Paisley die zong over rozen, en niet op het lopen. Ik was veel te druk bezig met me op te winden over die krengen van oordopjes. En als die eventjes bleven zitten, was ik bezig mijn tights terug te trekken. En als ik daarmee klaar was, vloog mijn haar weer in mijn gezicht. En vervolgens vielen de oordopjes weer uit.

‘Wat heb je nou geleerd?’ zei ik streng tegen mezelf. ‘De volgende keer doe ik andere tights aan, ik doe een haarband om, en ik neem andere oordopjes,’ antwoordde ik braaf.

Mijn volgende loop wordt Geniet en Ren.

Leave a reply

CommentLuv badge