Zwarte Pieten en (Paas)hazen

zwarte pietHoewel Sinterklaas nog moet aankomen in het land, werden we gisteren toch al bezocht door een Zwarte Piet!

Laffe aanslag in mijn keuken

Ik zat rustig een kopje thee te drinken toen ik werd opgeschrikt door een luide bons op de deur. Vervolgens werd die wild opengegooid, waarop een kleine Zwarte Piet de keuken insprong. Hij richtte zijn feloranje pistool op mij, schoot, en rende na deze laffe aanslag als een soort über-Speedy Gonzales, razendsnel de woonkamer in.

Ik nam nog een lekker slokje thee. Zwarte Pieten in oktober, en beschoten worden met oranje pistooljes, zijn schering en inslag in mijn bestaan. Dus ik adem gewoon door. Zij het misschien íetsje sneller van de schrik.

Zwarte Piet als (paas)haas

Maar de volgende keer dat ik ga lopen neem ik mijn Zwarte Pietje denk ik maar mee als (Paas)haas: dat zal wonderen doen voor mijn snelheid.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.