Zaggora HotPants: mijn maten na 8 weken

zaggora hotpantsBegin oktober schreef ik een post over Zaggora Hotpants. Volgens de makers van deze sportbroek, verlies je door het dragen van deze broek centimeters.

Er is zelfs een speciale 14-dagen challenge. Gedurende twee weken draag je de broek dagelijks, en daarna ben je overal centimeters kwijt. Zeggen ze. Maar gedurende de eerste twee weken dat ik de Zaggora HotPants had, werd het relatief warm. Dus toen droeg ik ze niet meer, omdat ik ze te 'hot' vond.

Zaggora HotPants na 8 weken

Maar inmiddels heb ik ze zo'n 8 weken best vaak gedragen. Ondertussen is het koud geworden. En elke ochtend als ik de kinderen hardlopend naar school breng, dan draag ik mijn Zaggora HotPants. Gemiddeld heb ik die HotPants toch wel een week of 7 minstens 4 dagen per week gedragen bij het hardlopen. En vanochtend dacht ik ineens: 'Hé, laat ik mezelf eens meten!'

Het was een gevalletje: 'Ik heb niets beters te doen.' Want ik geloof niet in broeken waarvan je slanker wordt. Dit zijn de resultaten.

  • Bovenbeen: 58 cm (was 59)
  • Taille 87 cm (was 88)
  • Heupen 100 (was 99 cm)
  • Gewicht 59 kilo (was 59 kilo)

Ik weet niet wat ik er van moet denken. Volgens mij heb ik de vorige keer bijv. mijn heupen niet goed gemeten. Of ik heb er daar ineens een cm bij! Het enige wat slanker is geworden, zijn mijn bovenbeen en mijn taille. Of dat is meetfout.

Conclusie Zaggora HotPants

Voor het dragen van de Zaggora HotPants maakt de uitslag mij eigenlijk niet uit. Ik blijf ze toch wel dragen. Ik vind ze namelijk erg lekker zitten. En ze zijn gewoon erg makkelijk om te grijpen 's ochtends.

Wie overweegt om Zaggora HotPants te kopen om een gestroomlijnder lichaam te krijgen: tsja, wat zal ik zeggen? Mijn bovenbeen en taille lijken wel smaller te zijn geworden. Maar mijn heupen helemaal niet. Ik vind de Zaggora HotPants een geval van'Baat het niet, het schaadt ook niet!' Als ze je niet slanker maken, heb je er in ieder geval een fijne hardlooptight bij.

Dus wat dat betreft zijn de Zaggora HotPants win-win. Ik vind ze in ieder geval geen miskoop.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.