Watch compatible cuff

watch compatible cuffWel eens gehoord van een watch compatibile cuff?

Watch compatible cuff: wat is het?

Dat is een handige opening in je loopshirt met lange mouwen zodat je tijdens het hardlopen op je horloge kunt kijken, zonder dat je eerst je mouw omhoog moet stropen. Wat kunnen ze toch veel tegenwoordig!

Ik vind het een goede uitvinding. Deze winter was natuurlijk niet veel soeps, maar als het echt koud is draag ik mijn mouwen zo ver mogelijk naar beneden. Als ik dan mijn hartslaghorloge wil controleren, moet ik eerst de mouw omhoog schuiven.

De watch compatible cuff is een vinding van het merk Odlo. Meer informatie vind je hier.

Op dit moment loop ik  trouwens lekker met blote armen en blote benen! Heerlijk, om niet zoveel kleding aan te hoeven tijdens het hardlopen!

Wat draag jij op het moment tijdens het hardlopen?

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik had een lange broek en shirt met lange mouwen aan. Warm maar ook heerlijk gezweet. Ik zal mijn zomersetje opduiken om mee te nemen naar Engeland

    1. Dat lijkt me inderdaad heel erg heet. Ik kan niet goed tegen warme kleding moet ik bekennen. Dan kan ik het tijdens het lopen gewoon wel van me áf rukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.