Wat is jouw langste loop?

Mijn langste loop is op zondag: dan loop ik 8 kilometer naar het gehucht dat Westendorp is, en drink daar koffie in het Pannenkoekenhuis dat ze daar hebben. Ze kennen me daar inmiddels, en als ik binnenkom zeggen ze al: 'Een kopje koffie en een spa rood zeker?'

Dan geniet ik vijftien minuten intens van het Oud Hollandse interieur, en mijn koffie en spa, en ren vervolgens 8 kilometer naar huis. Mijn verste loop is dus 16 kilometer.

En mijn kortste loop is op donderdag: dan ren ik de school uit, en loop een kleine 40 minuten, waarna ik snel naar de Hema fiets voor een kopje koffie. Dan heb ik dus mooi ook meteen even wat crosstraining meegepakt! Dinsdag, vrijdag en zaterdag zitten tussen mijn korte en lange lopen in.

Wat is jouw langste loop?
En wat is je kortste?

Similar Posts

3 Comments

  1. Hoi!
    Dat is een lange loop! 2x 8km... poeh.... Afgelopen zaterdag 1x 8km gelopen, en dat vond ik al best een eind.
    Leuk dat ze je bij je koffieplek al kennen - je voelt je dan een soor van 'thuis' lijkt me.

  2. Ik zou nooit onderweg koffie kunnen drinken, drink bij uitzondering met warm weer en alleen als het moet bij een loop. Langste training is op zondagen - meestal 20-22 km. Als ik het red om doordeweeks ook te lopen is dat een 10k en loop ik de meeste zondagen wat korter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.