Ren mama, ren!Hardloop perikelenWaarom loop jij?

Reacties

Waarom loop jij? — 2 reacties

 1. Hi Nicole,

  Ik loop omdat is me dan veel beter voel dan als ik het niet doe. Het is alsof het lopen een ruggengraat is in mijn leven. Het houdt me overeind en het is de kapstok waaraan ik alles ophang. Ik slaap beter en ik leef gezonder qua eten en drinken en dag/nachtritem. Lopen geeft meer voldoening dan het lezen van een boek, tv-kijken, computeren etc. Als ik buiten ben waaide er een frisse motiverende wind door mijn hoofd. De gezins- en andere besognes, stress en en andere zorgen waaien uit mijn hoofd. Ik krijg een ruimere blik. Verder geef ik het goede voorbeeld aan de kinderen, spaar ik vaak benzine of OV-kosten uit omdat ik dingen rennend doe die ik anders met auto of OV gedaan zou hebben. Nou dan krijg je het medische rijtje nog waar het allemaal goed is, maar ik laat het hier maar even bij.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Hi Nicole,

  Ik ben begonnen met hardlopen omdat ik veel opgestapelde stress/frustratie bij mij droeg. Iedere les van Evy stelde ik mijzelf voor dat aan het einde van de les ik een frustratiepunt 'weg kon schoppen'. Letterlijk en figuurlijk. En dat heeft geholpen! Je kunt je (negatieve) energie kwijt en krijgt er een enorme (positieve) energie-boost voor terug! Nu loop ik hard omdat het zo goed voelt.

  groetjes Dyana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder