Op welke 5 plekken zou jij graag hardlopen?

Ik ben nogal honkvast, en maak zelden grote reizen. Maar het lijkt me best leuk om eens langs de Thames in Londen te rennen!

De Route

In Runner's World staat een rubriek met een foto van een hardloper die ergens rent. 'De Route' heet de rubriek. En het zijn meestal echt schitterende plekjes.

Ik ben helemaal niet zo'n fan van Runner's World, maar De Route bekijk ik altijd graag.

Looproutes downloaden

Bovendien kun je de hele route downloaden, en zelf ook lopen. Het is dus ook nog eens ideaal om ideeën op te doen voor looproutes.

Waar zou jij graag nog eens hardlopen? En dat mag over de hele wereld zijn!

Similar Posts

3 Comments

  1. Heel erg graag zou ik de een keer meedoen aan de Snowdon race (10 miles). Dat is een hardloopwedstrijd op de Snowdon (ca. 1000 m) in Engeland. Een paar jaar geleden liep ik 2x die berg binnen een week op via een andere routes maar er zijn 6 routes en over de minst steile gaat deze hardloopwedstrijd. Zie http://www.snowdonrace.co.uk en djaktief.wordpress.com/2012/09/14/wandeltochten-in-great-britain-deel-2 Als ik daar fit genoeg voor zou zijn zou ik dat geweldig vinden ook omdat die berg heel erg mooi is.

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Toen ik naar New York ging moest en zou ik hardlopen in Central park. Dat stond al een tijdje op mijn wish list. In Washington heb ik al hardlopend alle monumenten bezocht en natuurlijk rondje Witte huis. Je ziet alles maar in kortere tijd en hebt dus meer tijd voor andere zaken terwijl je wel lekker met je sport bezig kunt zijn, ideaal! Hier in Nederland wil ik alleen de natuur in en maakt het me niet zo uit waar. Ik ga dan ook zeker "de route" eens bekijken. Dank voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.