Ren mama, ren!AlgemeenVivofit 3 activity tracker: review

Reacties

Vivofit 3 activity tracker: review — 10 reacties

 1. Ik ben gek op mijn fitbit charge HR, in de kleur "plum" !
  Je zegt dat je altijd op een knop moet drukken om de tijd te zien, maar dat is niet zo.
  Als je arm naast je lichaam hangt, en je maakt met je arm een snelle beweging om de tijd te zien. Komt hij zonder drukken op het scherm. Dus je moet met een beetje overdreven manier op je horloge gaan kijken. Maar dan hoef je in ieder geval niet te drukken.

  En ik vind het ook superhandig,dat als je telefoon in je tas gaat, je kan zien op je fitbit wie er belt!!

  Het aanmelden op mijn telefoon ging ook heel goed !!

 2. Een leuk kado voor mezelf die fitbit. Lijkt mij ideaal. Nu kijk ik regelmatig op mijn telefoon, voor de tijd voor de afgelegde kilometers, en nog veel meer.

  Ik neem het serieus in overweging. Kijk al een tijdje om een nieuw horloge te kopen, die fitbit is een mooi alternatief,
  Op de telefoon app van Apple kun je ook een kilometer en stappen bij zetten, als je heerlijk zonder telefoon op stap bent geweest.

  Ik hoef geen internet abonnement er bij te nemen? Of verplicht de telefoon in de buurt te houden? Ik vind het heerlijk om soms telefoonvrij weg te gaan.

 3. Ofschoon er een aantal minpunten aan zitten denk ik wel dat dit bandje een leuke uitkomst zal zijn voor me. Ik zit zelf ook te streven naar de 10.000 stappen op een dag aangezien het bewezen is dat dit velen malen effectiever is dan 3 keer per week jezelf uitsloven in de gymzaal. Alleen een geheugensteuntje of een motivator ontbreekt bij me en dat zou dit bandje al kunnen zijn 🙂

  • De Vivovit 3 is het handigst als je er aan herinnerd wilt worden dat je weer moet gaan lopen. Die geeft dan namelijk een piepje. Dat doet de Fitbit HR dan weer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder