Ren mama, ren!Hardloop perikelenUit je comfort zone stappen

Reacties

Uit je comfort zone stappen — 7 reacties

  1. Volgens mij niet hoor Nicole. Ze bedoelen dat je echt eens iets anders doet qua training of uitdaging. Maar voor sommigen is juist iets niet uitdagends doen weer uit de comfortzone stappen als je snapt wat ik bedoel 😉

    Groetjes,

    Dorothé

    • Ik kan me voorstellen dat interval training goed is voor je uithoudingsvermogen. Put bij mij is nu, dat ik na het hardlopen ook nog 10 minuten op de crosstrainer wil. Dat beschouw ik dan maar als interval training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder