Tips voor een gepersonaliseerd hardloop shirt

Tips voor een gepersonaliseerd hardloop shirt

Sinds steeds meer mensen zich bewust zijn van het belang van een gezonde levensstijl en dus meer bewegen en sporten, is er veel verbeterd op het gebied van hardloopkleding en sportkleding in het algemeen. Zat je vroeger bijvoorbeeld vaak automatisch vast aan een zwarte tight, nu zijn er hardlooptights in alle kleuren van de regenboog. Dat betekent dat het een stuk makkelijker is geworden om hardloopkleding te kopen die aansluit bij je smaak en persoonlijkheid. Shirts laten bedrukken is een extra mogelijkheid om je kleding te personaliseren. Maar waar moet je opletten als je een shirt wilt bedrukken? Hieronder een overzicht met aandachtspunten.

Shirt laten bedrukken? Denk even hieraan!

  1. Net als bij gewone hardloopkleding is het belangrijk dat je shirt van speciaal ademend materiaal is dat vocht bij je huid weg transporteert. Vermijd dus katoen.
  2. Denk goed na over de tekst of afbeelding die je erop wilt zetten. Niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor, en soms komt een tekst anders over dan je zelf dacht. Heb je wat leuks bedacht? Vraag dan even in je omgeving wat zij ervan vinden, voordat het permanent op je hardloopshirt gedrukt staat.
  3. Check je spelling! Weet je van jezelf dat je dyslectisch bent, of gaat er gewoon wel eens iets mis? Controleer je tekst dan zorgvuldig.
  4. Kies voor tekst en/of plaatjes met duidelijke lijnen zodat je shirt goed leesbaar en zichtbaar is. Het zou jammer zijn als niemand kan zien wat je op je shirt hebt laten drukken.
  5. Controleer of een plaatje of tekst vrij is van copyright en of je het vrij mag gebruiken op je kleding.
  6. Denk goed na wanneer je het shirt gaat dragen. In de winter is een loopshirt met lange mouwen fijner, maar in de zomer wil je misschien juist graag een shirt met korte mouwen.
  7. Is je shirt klaar en heb je het een paar keer gedragen? Doe het dan binnenstebuiten in de was. Dat is een behoud voor de print. Die blijft zo langer mooi.

Inspiratie nodig voor je loopshirt?

Heb je ideeën nodig voor een leuke tekst op je loopshirt? Kijk dan eens op Pinterest of op Etsy.

Leestip!

Lees ook mijn post over 7 redenen om je loopshirt te personaliseren.

Wat vind jij van gepersonaliseerde shirts?

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.