The Handy-Belt van de Action

the handy-belt Action

Bij de Action kwam ik The Handy-Belt tegen. Een gordel voor hardlopers en andere sporters.

Dergelijke gordels zijn bedoeld om op een makkelijke manier wat spullen mee te nemen tijdens het hardlopen of sporten. Denk aan je huissleutel, wat geld, zakdoekje of je smartphone. Volgens de verpakking passen er zelfs hele flesjes in. Hij kostte maar 1,99 dus ik nam hem mee. En testte hem!

The Handy-Belt: product omschrijving

The Handy-Belt bestaat uit twee zakjes die sluiten met een rits. The Handy-Belt is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. De zakjes zijn verbonden met breed elastiek. Je kunt de riem korter en langer maken. The Handy-Belt sluit met een gesp. De stof van de twee zakjes voelt zacht en soepel. Ik kan helaas niet zeggen welk materiaal het is. Dat staat niet op The Handy-Belt en ook niet op de verpakking.

Op zijn kortst is The Handy-Belt ongeveer 72 cm. En op z'n langst ongeveer 79 cm. En dan kun je hem natuurlijk ook nog uitrekken. Hij kan uitgerekt worden tot 142 cm.

the handy-belt

Hier onder een close-up van de gesp:

handy-belt action

The Handy-Belt: wat de verpakking belooft

Volgens de verpakking heeft de Handy-Belt de volgende eigenschappen:

  • The Handy-Belt zal niet heen en weer gaan
  • Comfortabel
  • Elastisch
  • Stevige gesp die goed blijft zitten

The Handy-Belt in de praktijk!

Ik had eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in The Handy-Belt van de Action. Want wat kun je nou helemaal verwachten voor 1,99?! Maar ik werd aangenaam verrast. Want The Handy-Belt is echt heel erg soepel. En daardoor draagt hij heel prettig.

handy belt
Ik droeg hem ónder mijn trui

 

Daarnaast was ik verrast hoeveel er eigenlijk wel niet in kon! De zakjes lijken niet zo groot, maar een smartphone kan er inderdaad gemakkelijk in. En daardoor dat er twee zakken/ruimtes zijn voor spullen kun je het gewicht goed verdelen.

En het beste van alles: The Handy-Belt blijft keurig zitten. Ik heb er een ontzettende hekel aan als kleding of riemen omhoog kruipen. En omdat ik The Handy-Belt laag op mijn heupen droeg had ik dat eigenlijk wel verwacht. Maar hij bleef netjes op de plek.

Je kunt The Handy-Belt natuurlijk ook wel hoger dragen, maar ik vind dat persoonlijk niet zo prettig.

N.B. je kunt de Handy-Belt ook schuin over je schouder dragen.

The Handy-Belt van de Action: mijn conclusie

Voor 1,99 is The Handy-Belt van de Action een echte aanrader. Hij zit lekker en je kunt er van alles in meenemen. Ideaal dus voor duurloopjes, als je langer van huis bent dan normaal.

En als je toch bij de Action bent: hun hardloopsokken zijn ook een aanrader!

Similar Posts

4 Comments

  1. Ideaal! Deze belt kun je gerust aanschaffen. Klein prijsje, groot gemak. Blijft zitten waar hij zit en draagt comfortabel. Toppertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.