Spierkater: mini review van Runkeeper app

Hardlopen met kanker
Header van het blog Spierkater. Bron: spierkater.wordpress.com

Op Youtube kwam ik een humoristisch filmpje tegen van Roger Overall over hardlopen met de populaire Runkeeper app. Aan het eind van het filmpje verscheen de url van zijn blog, en omdat ik het filmpje zo leuk vond ging ik daarnaar toe. Zijn blog heet Spierkater. Ik ontdekte het tijdens het schrijven van mijn post hardlopen met spierpijn.

Spierkater

Roger Overall begon zijn blog spierkater.wordpress.com om zijn cartoons over hardlopen een plek op het web te geven. Maar toen kreeg hij kanker. Hij schreef daar vervolgens een boek over dat je gratis kunt downloaden via zijn blog. Kenmerkend voor Roger Overall, die half Iers half Nederlands is, is zijn humor. Je ziet dat terug in zijn blog en in zijn boek.

'Now Spierkater is a place where I write and draw about my relationship with the world. Mostly, we don’t get on. Obviously, it’s all the world’s fault.'

Op Spierkater vind je ook een humoristische blog over plogging met foto's van wat Roger allemaal oppakte onderweg. Dat is nog heel wat!

Het filmpje met de review van de Runkeeper app

Hieronder het filmpje over de Runkeeper app, getiteld 'Acitivty Paused'.

Tot slot

Spierkater is een bezoekje waard, en Robert Overalls boek kan ik ook van harte aanraden. Het is ontroerend, grappig, mooi, wijs en vol zelfspot.

Lees ook mijn review van Hardloop app voor beginners C25K en Beginnen met hardlopen apps.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.