Ren mama, ren!HardloopkledingSparkle Skirt: review

Reacties

Sparkle Skirt: review — 4 reacties

 1. He wat leuk! Ik ga zo meteen eens een kijkje nemen op die website. Ik heb enkel looprokjes van decatlon, maar daar komen de pijpen van het shortje onderuit, dus daar gaat het vrouwelijk effect. Deze lijkt me wel heel leuk! Dank voor de tip

 2. Hi Nicole,

  Goede review.... graag nog bericht hoe de boel zich houdt in de was en over een tijdje info over de rek etc. want ik heb gemerkt dat die soepelere stoffen sneller hun eigenschappen verliezen bij intentief gebruik. Dan is het de prijs wel waard, want ik vind het toch tamelijk duur voor iets wat ik maximaal twee uurtjes aan heb en ik loop al lang genoeg 😉

  groetjes,

  Dorothé
  http://djakatief.wordpress.com

 3. Gaaf kleurtje en mooie stof! Ben inderdaad benieuwd naar hoe het rokje zich houdt. Ik had er nog nooit van gehoord, van dit merk. En van die drie zakken word ik helemaal enthousiast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder