Sieraden voor sporters en hardlopers: 4 x inspiratie!

Sieraden voor sporters

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand in je omgeving die van hardlopen houdt? Denk dan eens aan sieraden voor sporters!

De Nederlandse Andra Laarhuis ontwerpt en verkoopt speciale sieraden voor  sporters en hardlopers. Hieronder een overzicht van 4 van haar mooie sieraden voor sporters en hardlopen!

Polsbandje in de Olympische kleuren

MotiVETERs

MotiVETERs zijn 'tags' oftewel metalen plaatjes die je door je veters kunt rijgen. Vandaar de naam motiVETERs. Andra verkoopt ze met verschillende teksten erop. Hieronder een voorbeeld.

Dit bericht bekijken op Instagram

Shoejewelry #motiveter #runandsmile #runningmotivation #greatrunningshoes #361europe #sportsieraden #sportjuwelier #sportsjewelry #shoejewelry #running

Een bericht gedeeld door Sportjuwelier (@sportjuwelier.nl) op

Hangertje van Wilma Rudolph

Dit hangertje van een hardlopende vrouw werd geïnspireerd door een foto van Wilma Rudolph, een Amerikaanse atlete met polio. Door therapie wist ze zich terug te vechten en won zelfs drie gouden medailles op de Olympische spelen van Tokio.

Motivatie armbandje

Ook erg leuk, vind ik dit motivatie armbandje.

Sieraden voor sporters bij de Sportjuwelier

Op de site sportjuwelier.nl vind je het gehele aanbod van sieraden voor sporters van Adra Laarhuis. Ik telde maar liefst 50 soorten sporten, waarvoor je sieraden kunt kopen! Waaronder mediteren, dammen en natuurlijk hardlopen. Ik was wel nieuwsgierig wat je voor mediteren kon kopen, maar dat blijken 'meditatiekettingen' te zijn. Bijvoorbeeld een ketting met een poppetje in lotushouding.

De prijzen van de Sportjuwelier variëren van 9,95 tot 29,95. Dus qua budget vrij goed te doen.

Andere plekken waar je sieraden voor sporters en hardlopers kunt kopen

Je kunt ook leuke sieraden vinden bij bol.com, Etsy en amazon. Een hardloopketting met een spike eraan kost bij bol.com 21,95.

hardloopketting
Bron: bol.com

Sieraden voor sporters en hardlopers samenvattend

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeautje voor iemand die van hardlopen houdt? Dan vond je in deze post inspiratie en voorbeelden. Je kunt kiezen uit armbandjes, hangertjes en tags die je aan een hardloopschoen kunt maken.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.