Saucony Progrid: gaten in de hiel

saucony progrid hole in heelAfgelopen zomer kocht ik een nieuw paar hardloopschoenen, met leuke rode veters.

Maar afgelopen week toen ik ging hardlopen voelde ik ze over mijn hiel schuren en blaren veroorzaken. En toen ik in de schoen blikte, bleek in de hak een enorm gat te zitten, met daarom heen mijn pas vergoten bloed.

Terug naar de plaats van aankoop

Er zat niets anders op: ik moest terug naar de hardloopwinkel. Nou heb ik er een ontzettende hekel aan om met kapotte producten terug te gaan naar de winkel. Ten eerste omdat ik helemaal niet assertief ben, en ten tweede omdat mijn ervaring is dat winkelpersoneel meestal een beschuldigende houding aanneemt in de sfeer van: 'Wat heb je gedaan dan, dat het nu kapot is?!'

Zohoo, jij bent een bikkel!

Dus ik raapte mezelf bij elkaar, en liet mijn schoenen zien aan de meneer van Easy Running, 'de hardloop- en triathlonspeciaalzaak van de Achterhoek'. Ik vertelde dat ik mijn voeten tot bloedens toe kapot had gelopen, op een paar schoenen die ik toch nog maar net had.
De man achter de toonbank keek me met nieuw respect aan, en achter mij zei een mannelijke klant: 'Zohoo! Gewoon doorlopen als je voeten bloeden, jij bent een bikkel zeg!'
Een beetje verbouwereerd door deze onverwachte bewondering, mompelde ik vergoeilijkend: 'Nou ik krijg écht heel snel blaren hoor…'

Easy Running: fantastische service

Het fijne aan Easy Running is dat ze je aankopen in hun computer bijhouden, en de verkoper dus kon zien dat ik ze nog niet zo lang had, en dat ik altijd dit merk (Saucony) draag. Zonder morren presenteerde hij me een fonkelnieuw paar, en nam mijn bemodderde en bebloede schuiten in. Want je kunt veel van hardloopschoenen zeggen, maar niet dat ze klein uitvallen.

Ik ben helemaal opgelucht en blij met de uitstekende klantenservice van Easy Running!

Similar Posts

2 Comments

 1. Hi Nicole,

  Toch wel gek dat je blaren krijgt terwijl je altijd op deze schoenen loopt. Heb je ze wel hetzelfde geveterd als de oude? Blaren kunnen komen doordat ze te los zitten.

  Oh ja.... je moet nu 2x aanklikken dat je geen spammer bent... dat is wel erg veel 😉
  groetjes,

  Dorothé

 2. Aargh, ik word echt gek van dat stomme WordPress! Bedankt voor de tip, ik ga kijken of ik het kan oplossen.

  Wat betreft de blaren: ik zit nooit aan veters, want ik kan ze er daarna nooit meer goed in krijgen, dus dat kan het niet zijn. Hopelijk gaat het met de nieuwe versie van dezelfde schoenen beter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.