Ren mama, ren!Hardloop perikelenRennen om stil te staan

Reacties

Rennen om stil te staan — 3 reacties

  1. Heel vervelend die winterdipjes, ook last van maar bij mij komt het omdat ik na 3 jaren geen bv meer geef en moet wennen aan mijn nieuwe leven zonder kind aan de borst. Gelukkig kunnen we uitkijken naar de komende lente! Ook ik heb vandaag weer hardgelopen. Niet zo lang en ver als jij Nicole maar ben blij dat les5 van Rennen met Evy weer is gelukt. Geniet van je zondag!

    • Goed gedaan Jenny Lipstick! Ik herinner me dat ik ooit een borstontsteking opliep toen ik nog borstvoeding gaf, en iets te luchtig gekleed ging hardlopen!

      Zou je tijd en zin hebben mee te doen aan een interview over hardlopen via de mail?

  2. Knap hoor, dat je toch gaat. Ik zat afgelopen week in een dipje... IEDERE dag snijdende wind en regen. Maar morgen ga ik! Weer of geen weer! Hoop ik. Denk ik. En anders lees ik jouw stukje morgenochtend nog een keer... Dan ga ik zéker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder