Quinny longboardstroller

quinny longboardstroller

Eén van de grote voordelen van hardlopen is dat je het makkelijk kunt combineren met het moederschap. Zo bracht ik de kinderen in hardloopkleding naar school, en rende dan vanaf school meteen even mijn rondje.

Omdat ik dus erg houd van sportieve activiteiten die je eenvoudig kunt doen met kinderen vind ik de Quinny Longboardstroller een leuke uitvinding. Hij is weliswaar niet om mee te hardlopen, maar hij helpt je wel om voldoende te bewegen*. Bovendien kun je hem uitstekend gebruiken als vorm van crosstraining! Hij lijkt me ook geschikt als je last hebt van een blessure, en tijdelijk minder mag hardlopen.

Quinny Longboardstroller: wat is het?

De Quinny Lonboardstroller is een langwerpig skateboard, met aan de voorkant een kinderzitje! Ergens doet hij me een beetje aan een step denken. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar, of vanaf 15 kilo. Ook wordt aangeraden dat je kind een helmpje draagt. Goedkoop is hij niet: 599,- euro.

Quinny Longboardstroller in actie

In onderstaand filmpje zie je een vader een Quinny Lonboardstroller gebruiken.

Als ik het filmpje zo bekijk zijn er wel twee dingen die belangrijk zijn om de Quinny Lonboardstroller prettig te kunnen gebruiken:

  • Niet te veel mensen in de buurt, want dan kun je niet lekker rijden.
  • De ondergrond moet redelijk glad zijn. Ik denk dat niet dat de Quinny Longboardstroller geschikt is voor zandwegen bijvoorbeeld. Maar op fietspaden lijkt hij me prima!

Meer weten?

Op de website van Quinny vind je meer informatie en bovendien een lijst met veelgestelde vragen + antwoorden.

*Dagelijks minimaal 30 minuten matig intensief bewegen

Wat vind jij van deze 'buggy'?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.