Ren mama, ren!Hardloop perikelenPost race blues

Reacties

Post race blues — 2 reacties

 1. Hi Nicole,

  Als ik echt hard loop met een wedstrijd dan maak ik vanalles aan. Na een paar dagen gaat dat uit mijn systeem en dat voelt vaak als een soort PMS-blues. Ik heb het sterker naarmate de fysieke inspanning groter is geweest. Dus meer na een halve marathon dan bij 10 km. Na mijn eerste marathon had ik echt een dip die langer duurde. Deze marathon was ik erop voorbereid en had ik ook afspraken gemaakt om mentaal en fysiek te herstellen. Niet iedereen heeft het. Ik denk dat het bij mij met mijn hormonen ook samenhangt. Een soort van kraamtranen maar dan anders.

  groetjes,

  Dorothé

  • Hoi Dorothé,

   in jouw geval klinkt het dus als een fysieke reactie! Dat kan natuurlijk ook, daar had ik nog niet eens aan gedacht. Ik dacht dat het vooral een mentale dip was, omdat het doel waarnaar je zo lang hebt toegewerkt ineens wegvalt.

   Goed dat je dit van jezelf weet, en dus maatregelen kunt nemen!
   Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder