Ren mama, ren!Hardloop perikelenPolar FT4 probleem: hartslag van 0

Reacties

Polar FT4 probleem: hartslag van 0 — 4 reacties

 1. Ik heb sinds kort een hartslag meter van de Aldi. Net geen twintig euro maar veel functies. Hartslag, stappenteller, calorieën, horloge, fitnessfuntie. Voor dat geld is het voor mij een prima horloge. Het merk is Ascot. Oh ja je kunt hem ook op de fiets gebruiken.

 2. Hi Nicole,

  Ik heb een Garmin Forerunner 310XT. Dat is z'on groot oranje bakbeest. Een van de oudere hartslaghorloges van Garmin. Ik vind dat prettig omdat ik op mijn leeftijd (51) last heb met het lezen van kleine lettertjes en hier is de display toch lekker groot van.

  Soms heb ik de band van de hartslagmeter op zijn kop om en dan heb ik een rare hartslag. Als de band te strak of te los zit dan krijg ik ook niet de juiste gegevens.

  Ik train niet op hartslagzone maar ik hou wel mijn conditie in de gaten. Als mijn gemiddelde ineens omhoog gaat. Ik kijk ook bij intervallen en wedstrijden of ik niet teveel in de max of over de max loop om te kunnen bepalen hoe lang ik een hoog tempo kan volhouden.

  groetjes,

  Dorothé

 3. Ik heb op dit moment precies hetzelfde probleem. Heb hem een week geleden overgekocht van iemand en heb er nog niks mee kunnen doen..
  Alles geprobeerd, maar niks helpt.
  Iemand tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder