Philips Sonicare techonologie: snelle tandenborstel!

Gesponsorde post

Als het op tandartsbezoeken aan komt ben ik zo bang als een wezel. En dus zorg ik dat ik zo min mogelijk te vrezen heb, door mijn tanden zorgvuldig schoon te houden.

En het is altijd met enige jaloezie dat ik naar de effectieve tandenborstels van de tandarts kijk. Als ik opgelucht de tandartspraktijk verlaat, dan weet ik dat mijn tanden veel schoner zijn dan ik ze zelf ooit kan krijgen. Hoe ik ook mijn best doe.

En daarom prijkt bovenaan mijn verlanglijstje de Philips Sonicare, die tot 4 x zoveel tandplak verwijdert. En tandplak wordt uiteindelijk tandsteen, en laat ik daar nu last van hebben! De Philips Sonicare lijkt mij een geweldige oplossing.

Gepatenteerde sonische technologie

Wat de nieuwe Philips Sonicare onderscheidt van een gewone handtandenborstel is de gepatenteerde sonische technologie, die 31.000 borstelbewegingen per minuut produceert. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen met je eigen hand!
Door die borstelbewegingen onstaat een unieke dynamische vloeistofkracht, die vloeistof effectief tussen je tanden en langs je tandvleesrand stuwt. Zo worden je tanden schoner dan ooit tevoren.

Als de Philips Sonicare tandenborstel een hardloper was, dan liep hij altijd vooraan!

Meer weten?

Bekijk hier de: Sonicare.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.