Ren mama, ren!Hardloop perikelenPasseren, passeerde, passé

Reacties

Passeren, passeerde, passé — 5 reacties

  1. ja, het blijft moeilijk zo'n inhaal manouvre. Je moet ook vooraf goed inschatten of het gaat lukken. En dan zo ongemakkelijk samen oplopen.. en geen adem over 🙂 ik ben altijd blij als ik niemand tegenkom..

  2. Laatst kwam ik een heerschap tegen op mijn looproute. Die man liep of zijn leven ervan af hing! Dus daar voelde ik niet veel bij. Ingehaald ben ik verder nog niet. Maar dat ligt niet aan mijn loopsnelheid hoor 🙂 maar aan de rustige route.

  3. Mij interviewen??? Haha, ik loop pas sinds een aantal maanden en kan net 1 km volhouden. Ben helemaal in de opstartfase....
    Maar evengoed bedankt voor de interesse in mijn blog.
    Groetjes Sunshine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder