Ren mama, ren!Hardloop perikelenOngeluk hardloopster door gebrek aan verlichting

Reacties

Ongeluk hardloopster door gebrek aan verlichting — 5 reacties

  1. Het is echt gewoon niet slim om zo in het donker te rennen. Het is een extra stukje bewustwording voor lopers. Toen ik net liep was ik me er ook nauwelijks bewust van, maar deze winter loop ik als kerstboom! Ik hoop dat de loopster in kwestie snel hersteld en dat de jongen op de scooter een beetje van zijn schrik is bekomen!

  2. Sinds een blogger die ik volgde een ernstig ongeluk heeft gehad door een aanrijding ben ik me meer bewust van het feit dat ik zichtbaar moet zijn als loper. Zoiets gebeurt nooit opzettelijk... een drama voor beide partijen. Ik hoop dat de loopster goed herstelt en weer kan rennen en dat die jongen op de scooter er ook weer overheen komt.

  3. Nee, echt niet handig om zo onzichtbaar te lopen.... Ik loop zelf eigenlijk nooit in het donker (heb de luxe om altijd overdag te kunnen trainen), maar in donkere dagen zorg ik zeker voor fel gekleurde kleding.
    Als automobilist ben je je er vaak van bewust hóe slecht sommige mensen zichtbaar zijn in het verkeer. Bovendien ben je als loper zo ongelofelijk kwetsbaar: elke botsing (ongeacht de schuldvraag) loopt het slechtst af voor de loper, dus daarin ligt een verantwoordelijkheid naar jezelf.
    Maar zoals je schrijft, voor beide partijen dramatisch...... Ik hoop dat ze beiden een beetje over de schrik heen zijn!

    • Ik loop ook meestal overdag. Maar in januari liep ik soms om 7.45 en dan was het nog donker. Toen heb ik extra opgelet, en uiteraard lichtgevende lampjes om mijn armen en middel gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder