|

Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom

Deze post wordt gesponsord door Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

'Het is toch alsof de duvel er mee speelt,' zei mijn oma als er iets gebeurde dat haar niet beviel.

En daar moest ik aan denken toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een advertorial wilde schrijven over de nieuwe Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom. Want had ik niet net een hartslagmetertje van Polar gekocht? Bij de Nike+ SportWatch met GPS steekt die mager af!

Deel je ervaringen

Wat de Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom zo leuk maakt is dat hij een directe verbinding heeft met nikeplus, de grootste hardloopcommunity ter wereld met bijna vier miljoen leden. Zo kun je iedereen laten weten hoe ver je nu wel weer niet gerend hebt. Verder slaat hij routes op, plant hardlooprondjes, en deelt jouw prestaties met Nikeplus, Facebook of Twitter.

Verbrande calorieën

Gelukkig heeft mijn Polar horloge één ding gemeen met de Nike+ SportWatch, en dat is dat ze allebei meten hoeveel calorieën je hebt verbrand. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik weet graag wanneer ik een Big Mac verbrand heb!

Conclusie

De Nike+ SportWatch GPS powered by TomTom is een echte aanwinst voor hardlopers. Hij voorziet je van de juiste informatie om efficiënter en gezonder te lopen, biedt de mogelijkheden je ervaringen te delen met andere lopers, en zorgt bovendien dat je altijd weer komt.

Surf voor meer informatie naar de speciale website, onder het motto: 'Never run alone again.'

De Nike+ SportWatch GPS in actie

Op onderstaand filmpje zie je de Nike+ SportWatch GPS in actie!

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.