Nike chip en iPod.

Verleid door mooie beloftes van sprekende stemmen die mij op de hoogte zouden houden van mijn vorderingen, snelheid en calorieverbruik kocht ik een nikechip.

Maar om die te kunnen gebruiken had ik een iPod Nano nodig, en dus nam ik afscheid van mijn geweldige Aldi mp-3 spelertje en kocht op Marktplaats voor veertig euro die ultieme mp-3 speler: een Apple iPod.

Maar het wil maar niet boteren tussen mij en die iPod. Er zitten veels te veel knopjes op en ik mis het tweeknoppige design van mijn Aldispeler.

Gelukkig verloopt de communicatie tussen mijn ipod en de nikechip wel goed, en word ik inderdaad op de hoogte gehouden van mijn snelheid, afgelegde afstand en de brandende vraag of ik al genoeg calorieën heb verbrand om ongestraft een Big Mac te eten.

Ik vraag me af wanneer een dergelijk systeem voor moeders op de markt komt. Het lijkt me wel wat: een stem die geregeld feedback geeft op mijn moederen.

'U heeft zo juist uw kind voor goed verpest. Ga maar vast sparen voor de psychotherapeut, want dat wordt een hoge rekening.'

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.