Ren mama, ren!LichtvoetigNieuwe sport: Mall walking!

Reacties

Nieuwe sport: Mall walking! — 3 reacties

  1. Geef mijn portie maar aan fikkie. Je kunt dan nog niet zelf bepalen op welk tijdstip je gaat lopen en de frisse buitenlucht kun je wel vergeten. Daarvoor in de plaats muzak en allerlei etensluchtjes.
    Maar... als buiten lopen geen optie is vanwege hartklachten; van mij mogen ze. Ik trek straks een extra laag aan en ga heerlijk chi-runnen in de koude door de polder.

  2. Heel apart!

    Vroeger, toen ik jong was... toen rende ik wel van winkel naar winkel naar winkel, hele dagen achter elkaar. Maar meer met het doel de allerleukste kleding/schoenen/.. te kopen.. dan om eens lekker te rennen... Ik weet wel dat je er ongeveer net zo moe van wordt!

  3. eeeeeh: nee! Ik vind het wel leuk om door een winkelstraat te rennen (buiten sluitingstijden idd), maar overdekt lijkt me te weird....of is dat dan weer gek dat ik dat vind? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder