Marikenloop al volgeboekt!

Een maand voordat het zover is, is de limiet van tienduizend inschrijvingen van de Marikenloop al bereikt. Sinds vrijdagavond 15 april is de inschrijving gesloten. De organisatie denkt hiermee zo'n duizend tot tweeduizend vrouwelijke lopers teleur te stellen.

Ik neem het nieuws verwonderd tot mij, want ik kan maar niet snappen wat er leuk is aan lopen in zo'n mensenmassa als de Marikenloop. ( Zie foto)  Er zal ongetwijfeld een gevoel van zusterlijke kameraadschap heersen, of van saamhorigheid, maar dat weegt toch niet op tegen de massaliteit van tienduizend lopers!

En dan heb ik het nog niet eens over de gezamenlijke warming up met muziek, en een gezellige pastaparty! Dit alles doet mij huiveren, want het maakt de sociale paria in mij wakker.

Geef mij maar gewoon de Nicoleloop! Lekker rustig in mijn eentje, met mijn country and western vrienden, en de natuur.

En daarna een paashaasparty, inclusief kopje thee.

Doe jij mee met de Marikenloop?

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.