Slecht nieuws: Runner 10 en 6 zijn gebeten

Vandaag kreeg ik slecht nieuws: Runner 10 is gebeten door een zombie! Runner 10 was, voordat de mensheid in zombies veranderde, een wiskundeleraar en hij gebruikte die kennis om patronen te bepalen in de loopbewegingen van de zombies. Maar toen hij even niet oplette, beet een zombie zonder benen hem. Die zie je namelijk gemakkelijk over het hoofd…

En als of dat nog niet erg genoeg is, werd ook Runner 6 gebeten. Ik hoor haar gejammer nog in mijn oren. Vervolgens had iemand de zombies van een enorme raket voorzien, en die schoten ze af op Abel Township, de basis waar ik onderdak en voedsel had gevonden. En ik heb geen idee wie deze laffe aanval overleefd hebben.

Mijn enige optie is om te blijven rennen, en onderdak te zoeken bij een andere groep… Maar die groep had ruzie met Abel Township dus erg aantrekkelijk vind ik die optie niet. Maar zij zeggen dat ik geen andere keuze heb…

We zullen het zien. Zo gauw er weer nieuwe missies zijn op de Zombies, Run! app, want ik heb ze allemaal gedaan.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.