Ren mama, ren!Hardloop perikelenLopersangst: zal ik wel blijven hardlopen?

Reacties

Lopersangst: zal ik wel blijven hardlopen? — 3 reacties

  1. Hi Nicole,

    Het kost moeite om te herbeginnen maar het kan. Afgelopen jaar ben ik 4x opnieuw begonnen met hardlopen (3x operatie en 1x zomervakantie te heet en mijn gezicht mocht niet in de zon). Ik mocht afgelopen jaar niet fitnessen alleen cardio-oefeningen doen. Nu heb ik weer een marathon gelopen en doe ik ook weer fitness. Op sportgebied lukt het goed omdat de noodzaak er is en omdat het me echt goed doet. Met andere hobby's gaat het minder goed om me te herpakken. Vooral de computer is een grote tijdvreter.
    Ik heb onlangs dit book gelezen wat me motiveerde http://www.bol.com/nl/p/je-bent-wat-je-doet/9200000017140102/

    Groetjes,

    Dorothé

  2. En óf ik het herken. Heb echt angsten uitgestaan de laatste weken toen mijn motivatie wel erg laag was. Maar ik ben te vastberaden om te blijven gaan. Al is het maar een kortere ronde.. IK GA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder