Loop-Wandel-Neem-een-Kopje-Koffie-Techniek©

hardlopen gallowatToen Jeff Galloway zijn revolutionaire loop-wandel techniek introduceerde, schudde de hardloopwereld op haar grondvesten. Wie had ooit gedacht dat je rennen zou kunnen afwisselen met wandelen?! Het ultieme doel was toch altijd om aan één stuk te rénnen?

Maar het kan nog revolutionairder! Hou je vast voor de introductie van mijn Loop-Wandel-Neem-een-Kopje-Koffie-Techniek©.

De Loop-Wandel-Neem-een-Kopje-Koffie-Techniek©

Met deze gepatenteerde techniek wisselt de loper een uur lang lopen en wandelen af, en neemt dan plaats in een café-restaurant alwaar hij een kopje koffie drinkt.

Dit geeft het lichaam de kans te herstellen van de geleverde inspanning en vermindert daardoor de kans op blessures. De caffeïne zorgt bovendien voor een nieuwe energie boost, en verbetert zo de totale prestatie.

Verfrist en verkwikt kan de loper dan beginnen aan het tweede uur van de training, en zal merken dat de weg naar huis miraculeus korter is geworden!

Wat de Loop-Wandel-Neem-een-Kopje-Koffie-Techniek© voor mij heeft gedaan!

Dankzij deze geweldige hardlooptechniek kan ik nu al zestien kilometer lopen, en dat is heel wat voor iemand die tot voor kort hijgend en puffend drie kilometer in een half uur liep.

Afbeelding: Shutterstock

Similar Posts

One Comment

  1. Ha Nicole, hoera, na bijna 3 maanden het beginnersschema gevolgd te hebben kon ik Het Magische Halve Uur achter elkaar hardlopen! Daarna ben ik in twee weken steeds wat langer gaan rennen, en vandaag (confetti, trompetgeschal!) liep ik voor het eerst vijf kilometer achter elkaar (in 38.30 minuten). Moeiteloos! Ik zei al eerder, mede dankzij jouw inspirerende blog. Nu heb ik een vraag. Ik merk ik dat het tussendoor wandelen mentaal zwaarder vind dat gewoon in een rustig tempo en op hartslag steeds wat langer hardlopen. Nu gaan ook alle schema`s van 5 naar 10 kilometer uit van die wandelpauzes. Denk jij dat het kwaad kan als ik het op mijn manier doe: dus gewoon steeds wat langer hardlopen? Dag! Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.