Lidl sport bh Crivit: review

lidl sportbhToen ik boodschappen deed bij de Lidl nam ik daar ook een Lidl sport bh mee. Van het merk Crivit Sports. Ik viel voor de kleuren en dat de bh geschikt was voor high impact sporten. En dus voor hardlopen.

Lees nu mijn ervaringen met de Lidl sport bh!

Lidl sport bh

De Lidl sport bh kostte 7,99. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren/patronen. Zie hier onder:

lidl sport bh

Zoals je ziet is hij geschikt voor High Level sporten. Oftewel sporten waarbij je lichaam relatief veel te verduren krijgt. Ik kocht de donkerblauwe met de roze randjes. De andere patronen vond ik niet zo mooi, en een witte sport bh is meteen weer echt zo'n bh. De donkerblauwe kun je op tropische dagen ook als topje dragen.

Je trekt de Lidl sport bh aan over je hoofd. Er zit geen extra sluiting aan. Ik kocht deze bh in maat M. Ik draag een bh in maat 75b en mijn kledingmaat is 40.

Lidl sport bh: vorm en materiaal

De Lidl sport bh bestaat uit 91% polyamide en 9% elasthan. Je kunt hem wassen op 40 graden.

Er zitten geen beugels in deze bh. Maar de cups lijken wel ietsje voorgevormd.

Lidl sport bh: mijn ervaringen

Inmiddels heb ik de Lidl sport bh 4 ochtenden gedragen tijdens het hardlopen. En het beste nieuws over deze bh is dat ik hem vergat! Toen ik hem de eerste keer aan deed nam ik me voor: 'Tijdens het hardlopen goed letten op de Lidl sport bh! Zodat ik er een zinnige review over kan schrijven!'

Maar bij thuiskomst besefte ik: 'Oeps! Ik ben helemaal vergeten op de Lidl sport bh te letten...' Maar toen realiseerde ik me dat dit eigenlijk het beste is dat je kunt wensen van sportkleding. Namelijk dat je vergeet dat je het draagt.

Mijn 'meisjes' bleven keurig op hun plek zitten tijdens het hardlopen. Ik voelde ze niet heen en weer bewegen.

Ik draag altijd mijn Polar hartslagmonitor met borstband. En ook dit ging prima. Ik kon de onderste rand van de sport bh gewoon over de borstband heen doen. En alles bleef zo prima zitten.

Het enige minpuntje vind ik dat de Lidl sport bh me vetrolletjes lijkt te geven. Ik zal hem dus toch niet zo gauw alleen als topje dragen!

sport bh crivit
Achterkant van de sport bh

Conclusie over de Lidl sport bh

Ik ben erg tevreden over de Lidl sport bh. Vooral omdat hij doet waar sport bh's voor bedoeld zijn: hij steunt de boezem tijdens het hardlopen. Nou heb ik wel een b-cup, dus ik weet niet hoe deze bh zich houdt bij grotere cup maten.

Zelfs het over het hoofd aan- en uittrekken gaat goed.

Ik vind de Lidl sport bh dus een aanrader!

Lees ook mijn post: Sportbeha Hema en mijn ervaring met een Lidl hardloopbroek.

Welk merk sportbh draag jij?

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik heb die ook gekocht bij de lidl, in het roze en wit. En ze zitten idd heerlijk! ! Je hebt geen besef dat je het aan hebt tijdens het lopen. Ik ben het helemaal met je eens!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.