Libelle hardloopkleding bij Bristol

Schermafbeelding 2014-01-27 om 16.12.29
Libelle on the move collectie

Bristol verkoopt sportkleding, en heeft ook een kleine collectie hardloopkleding. Ik hoorde dat Bristol samen met Libelle on the move een nieuwe sportcollectie heeft 'ontworpen'.

Ik heb natuurlijk even hun website bekeken, want ik ben altijd op zoek naar goedkope hardloopkleding! De prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen van hardloopkleding bij de Hema, of nog iets lager.

Libelle on the move collectie

De hardoopkleding van Libelle on the move is in pasteltinten. Ik zag een mintgroen shirt, een zacht lila shirt, maar ook een zwart shirt. Het zwarte shirt heeft aan de zijkant een leuk rimpeldetail. De loopschoenen zien er erg leuk uit voor 39,99 maar zou ik nooit zo maar kopen zonder goed advies.

Helaas staat nergens vermeldt of het materiaal van deze hardloopkleding vocht van je huid wegtransporteert. Ik mag het hopen! Maar ik vind het dom van de Libelle en de Bristol dat ze degelijke informatie er niet even bij zetten! Want dat is wezenlijke info. Ook vraag ik me af wie de kleding nou echt ontworpen heeft, en waar die gemaakt is.

Ik vind het wel leuke hardloopkleding om te zien! Alleen die 'Sweater Libelle Move' roept bij mij beelden op van een een wild dansend gabbertje.

libelle on the move

 

Hier is de link naar de betreffende pagina op de Bristol website.

 

Als er iemand is die een kledingstuk uit de Libelle on the move collectie heeft, laat dan weten wat je er van vindt!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.