Koptelefoon van de Action voor hardlopers: Product Review

Verleid door de blitse oordoppen, die mij tegemoet glinsterden, gooide ik de koptelefoon van de Action in mijn mandje. Het ding kostte nog geen 2 euro, en bovendien stond er op dat hij speciaal voor hardlopers was! En ik bén een hardloper. Dusss!

Wat een kreng!

Vandaag heb ik hem voor het eerst gebruikt, en meteen ook voor het laatst. Wat een kreng zeg! Allereerst viel het geluid me al vies tegen: hol en zacht. Ik wist niet eens dat geluid zo slecht kon zijn.

Stevie Wonder effect

Vervolgens bleef die stomme koptelefoon niet op mijn hoofd zitten. Waar oordopjes nog wel eens uit mijn oren vallen, viel deze koptelefoon zelfs van mijn hoofd. En dus liep ik als een soort Stevie Wonder, met mijn handen aan aan beide zijden teder om mijn koptelefoon geklemd om hem op mijn oren te houden. En laat me je dit vertellen: dat loopt niet fijn!

Ben je dronken of zo?

Op een gegeven moment, had ik de koptelefoon zo weten te positioneren dat hij niet meer afviel. Wel zat hij kolderiek scheef op mijn hoofd, en had ik alleen rechts geluid, maar mijn armen waren zo moe geworden dat ik allang blij was. Ik weet niet hoe Stevie Wonder dat volhield!

Eenmaal thuis rukte ik het ding onmiddellijk van mijn hoofd. 'Die is voor de kinderen!' besloot ik.

Conclusie

Koop NIET de koptelefoon van de Action die zogenaamd voor hardlopers is. Het geluid is slecht, en het ding blijft niet zitten. Een typisch gevalletje: goedkoop is duurkoop!

Maar, ik geef het schoorvoetend toe, er is toch ook 1 positief ding aan deze koptelefoon, en dat zag ik pas op de foto: hij reflecteert fantastisch!

Similar Posts

2 Comments

  1. Als medeloper kan ik slechts één model aanbevelen: de Sennheiser-Adidas modellen met nekband. Onverwoestbaar, blijven stevig op hun plaats en hebben een ongelooflijk rijke weergave, ook bij lage tonen. Enig nadeel: ze kosten wel minstens 50 euro...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.