Asics hardloopschoenen: hielen nog steeds niet kapot!

asics hardloopschoenen

Elke ochtend trek ik mijn Asics hardloopschoenen aan zo gauw ik beneden kom. Ik doe dat zonder er bij na te denken. Vervolgens ga ik ontbijten in mijn nachtpon en mijn Asics hardloopschoenen. Doordat ik dit gedachteloos doe had ik me iets niet gerealiseerd:

de binnenkant van de hiel van mijn hardloopschoenen is nog steeds niet kapot!

En nou zul je misschien denken: 'Nou en?! Dat is toch niet bijzonder?'

Binnenkant hiel Asics hardloopschoenen gaat bij mij altijd kapot

Maar dat is het voor mij wel degelijk, want normaliter moet ik altijd nieuwe hardloopschoenen kopen doordat de binnenkant van de hiel van mijn hardloopschoen kapot is. En dan heb ik het niet over een klein beetje kapot, maar zo ernstig dat ik zelfs met de dikste sokken niet meer kan lopen. De wrijving en blaren die de kapotte hiel veroorzaken zijn gewoonweg te erg. Ik kocht mijn huidige paar Asics hardloopschoenen in januari! Ik gebruik deze hardloopschoenen dus ongeveer 10 maanden. Dat is normaal het punt waarop ik noodgedwongen nieuwe hardloopschoenen moet kopen vanwege blaren door de kapotte hielen. Maar nu dus niet. Tenminste niet vanwege een kapotte hiel.

Ik merk namelijk wel dat ik wat pijntjes begin te krijgen zo nu en dan. Meestal als dat gebeurt, pak ik mijn hardloopschoen en kijk eens goed naar de zool. Dan blijkt meestal dat die aardig is afgesleten. Dat is ook nu het geval. Maar ik had verder dus niets gemerkt omdat de binnenkant van de hiel nog prima is.

mijn hardloopschoenen

Asics hardloopschoenen hiel dit keer nog goed

Blijkbaar hebben ze bij Asics bij hun nieuwste model hardloopschoenen iets anders gedaan met de hiel. Het is tenminste niet zo dat ík iets anders heb gedaan. Ik heb gewoon dezelfde hardloopsokken gedragen als altijd, en ook geen speciale veter-strik technieken gebruikt.

Ik ben dus erg blij met de verbetering van de Asics hardloopschoenen!

Dankjewel Asics.

Lees ook: Wat zijn goede hardloopschoenen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.