Ren mama, ren!Hardloop perikelenJe smartphone als loopmaatje : )

Reacties

Je smartphone als loopmaatje : ) — 2 reacties

  1. Mijn smartphone laat ik thuis; ik loop graag in 'stilte', d.w.z. dat ik de vogels hoor maar ook de auto's - handig bij het oversteken. Ik vind het heerlijk om even geen scherm in de buurt te hebben en ook om even onbereikbaar te zijn. Maar ik loop dan ook in de stad: als er iets gebeurt zijn er mensen, bussen en trams die te hulp kunnen schieten. Het telefoonnummer van thuis heb ik bij me, voor noodgevallen. Toen ik afgelopen zomer in Frankrijk liep, nam ik mijn smartphone wel mee; in afgelegen gebieden vind ik het risico te groot. Ik doe hem dan in een speciaal gordeltasje, gekocht bij de Hema. Ik heb bewondering voor mensen die het niet irritant vinden om zo'n ding in de hand te houden!

  2. Ik heb ook altijd mijn smartphone mee als ik ga lopen. Het geeft mij een veilig gevoel en ik gebruik het om foto's te nemen en mijn loop te registreren via de Strava app. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder