Je mooiste hardloopmomenten vastgelegd

hardloop foto's

Wie kent niet de blije foto's van hardlopers die finishen! Het moment dat je een marathon uitloopt is natuurlijk wel iets dat je wilt vastleggen voor het nageslacht!

En wat te denken van hardlopers die trotse selfies posten op social media. Vaak in combinatie met een post waarin ze vertellen hoeveel kilometer ze hebben gelopen, en in hoeveel tijd.

Dan wil je er natuurlijk wel een beetje leuk opstaan. Hier onder tips om dat voor elkaar te krijgen.

Hoe zorg je dat je charmant op de foto komt als hardloper?

  1. Zorg dat je weet waar de fotografen staan. De ergste foto's worden meestal gemaakt als ze onverwacht komen.
  2. Heb je lang haar? Doe het dan in een paardenstaart. Dan kan het ook niet allerlei kanten op gaan staan en pieken.
  3. Draag je make-up tijdens het hardlopen? Kies dan voor een waterproof mascara, zodat je niet als een soort wasbeertje op de foto komt.
  4. Zorg dat je nummer goed zichtbaar is. De nummers worden namelijk gebruikt om foto's te matchen met de hardloper. Dus als je nummer niet te zien is, wordt dat lastig.
  5. Kies voor aansluitende hardloopkleding. Wijdvallende kleding doet het slecht op hardloop foto's. Ze maken je groot en dik.
  6. Draag je graag een pet? De schaduw van de klep valt vaak over je gezicht, en dat staat niet goed op foto's. Kies dus liever voor hoofdbedekking zonder klep of doe op het moment suprème de pet af.
  7. Als je bij de finish aan komt wéét je dat er foto's gemaakt worden. Zorg dat je er klaar voor bent, en lach!
  8. En zorg dat je de finish over rént en niet strompelt. Hoe moe je ook bent. Strompelen doe je maar na de foto.
  9. Bij veel hardloop evenementen kun je ook nog een foto laten maken ná de wedstrijd. Fris jezelf even op, en ga er voor!
  10. Wil je een leuke selfie maken? Zorg dan dat de camera hoger is dan je gezicht, zodat de camera naar beneden gericht is. Ander heb je op je selfie een hele dikke kop. Annemerel geeft in haar boek Live Love Run meer handige tips voor een mooie selfie.

Je kunt mooie foto's tegenwoordig uitprinten op van alles en nog wat. Denk aan aluminium, canvas, hout en plexiglas. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een leuke poster.

Conclusie

Ben je trots op je hardloopprestaties en vind je het leuk om daar foto's van te hebben? In deze post gaf ik 10 tips hoe je zo voordelig mogelijk op de foto staat.

Heb jij foto's van jezelf als hardloper?

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.